Categories
Pelit

Hiipuuko laulutähti?

Singstar Anthems

Singstar sai taas jatkoa. Tuorein Anthems-lisäosa on lisää sitä samaa lauleskelua, ilman sen kummempia yllätyksiä.

Näin äkkiseltään en oikein päässyt kappaleisiin sisälle. Queenin Radio Ga Ga on ihan kiva, mutta Weather Girls, Gloria Gaynor ja Bonnie Tyler ovat enemmän tyttöjen (ja homobaarien), kuin raavaiden pelitoimittajien juttu. Eniten harmittaa kuitenkin se, ettei lauluääntä voi enää ykkösosan tavoin säädellä. Ennenhän oli mahdollista valita joko täysi tai osittainen säestys, tai kytkeä taustalaulu kokonaan pois päältä. Singstar Partyssa ja sitä uudemmissa osissa taustalaulu pauhaa jatkuvasti samalla voimakkuudella, eikä sille voi tehdä mitään. Ihme taantumusta.

Kaipa Singstar Anthemsin tahdissa taas hetken jaksaa hoilata, mutta seuraavaan osaan saisi mielellään tulla jotain uutta ja innovatiivista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *