Categories
Henk.koht.

Lapsuuteni intiaanikesä

feldon pienenä

Mikä on punainen ja bloggaa? – Lomalta palannut pelitoimittaja!

Ei pelkoa että olisin ehtinyt levätä. Etenkin valoisat kesäillat ovat ihan järkyttävän petollisia. Sitä tulee valvottua ja tehtyä muita kesäjuttuja yöt pitkät. Ja aamulla ei kehtaa nukkua, kun aurinko paistaa. Aijai.

Lapsena kesät olivat ihan erilaisia. Mutta eivät välttämättä parempia. Välillä jopa ihan tylsiä. Etenkin silloin, kun kaverit olivat kukin ties millä kesämökillä. Sitten kitisin vanhemmilleni siitä, ettei ole mitään tekemistä. Vaan kuinkas sitten kävikään! Olisi taas pitänyt vähän miettiä mitä toivoo. Nyt ei yksi kesä riitä mihinkään. Sitä kun on suuressa viisaudessaan lykännyt mm. kaikki suuremmat projektit “tehdään-sitten-kun-on-kesäloma” -kansioon.

On se niin väärin, että nuorena olisi intoa ja tekemistä, muttei rahaa tai aikaa. Eläkkeellä olisi sitten aikaa ja ehkä rahaakin, vaan tuskinpa enää voimat riittävät. Pelisuunnittelussa tuollaisella yhtälöllä ei pitkälle pötkittäisi.

One reply on “Lapsuuteni intiaanikesä”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *