Categories
Henk.koht.

Kesänolla

Feldonin ollessa hyvin ansaitulla lomalla valmistumisen, ylenemisen ja työnteon (joskin staran elämä on staran elämää) jälkeen minä puolestani painoin hetken ajan reippaita työpäiviä eräällä suomalaisella kesäfestivaalilla ravintolapuolella. Sitä ennen viihdytin itseäni käymällä heinäkuun alussa Kalajoella Bimmerpartyillä. Siellä oli melkein yhtä kivaa kuin viime vuonna, eli pahuksen huikeaa. Toivottavasti ensi vuonna homma on taas paremmin näpeissä.

Heinäkuun alkupuolella tuli tieto, että pitäisi lähteä Turkuun opiskelemaan mediatutkimusta yliopistolle. Kiittää hän ja pakkaa kamansa kohti. Tällä hetkellä ei ole kuin asuntohakemus TYSillä vetämässä keskeneräisistä asioista. Kaveri pääsi niin ikään Turkuun opiskelemaan ja haetaan nyt sitten kämppiksiksi johonkin Ironsiden hamppuhuoneella varustettuun kaksiosoluun.

Mutta kesää on vielä jäljellä reippaasti ja odotan ainakin itse innolla maisemanvaihdosta. Iloista kesänjatkoa itse kullekin.

P.S. Otsikko tulee lukutaidottomuudesta edellistä blogahdusta lukiessa.

2 replies on “Kesänolla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *