Categories
Pelit

LocoRoco valloitti makkaratalon

LocoRoco makkaratalo

Hei jeah, LocoRoco! Kaikki tietää! Ainakin pian. Isoja mainoksia löytyy nyt joka puolelta pääkaupunkia ja netistä myös.

Samaan aikaan kun täällä huokaillaan sympaattisten LocoRoco-palleroiden perään, on merten takana keksitty, että itse pelihän se on täysfasistinen teos. Siinä kun hyvikset ovat oransseja ja pahikset mustia. Siis MUSTIA! Voitteko kuvitella?! Ainakin amerikkalainen Alejandro Quan-Madrid voi (ks. Pelaajan uutinen aiheesta).

Onhan LocoRocon pahiksissa kieltämättä himpun verran samaa näköä Fazerin lakupekan kanssa Lakupekka, mutta en kyllä lähtisi sen perusteella koko peliä tuomitsemaan. Pitää olla aika matala itsetunto, jos löytää rasismia ja rotuvihaa jopa naivistisesta videopelistä. Onneksi Sony ei enää yllyttänyt hullua, vaan vastasi palautteeseen viileän asiallisesti: kyseessä on fantasiapeli, joka ei perustu tosielämään.

Mutta ei rasismista sen enempää. Käykää katsomassa Makkaratalon LocoRoco-mainoksia. Niistä tulee hyvä mieli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *