Categories
Henk.koht.

Kommentointi katkolla

Spam, Spam, Spam...

Vilkaisin tuossa feldon.netin spämmifiltteriä. Näyttäisi siltä, että reilun viikon aikana blogiin on tullut viitisensataa roskaviestiä. Yllättävää kyllä, viesteissä ei mainosteta mitään, vaan sisältö on pelkkää satunnaisgeneraattorin luomaa puppua. Tyyliin “aspoigal jhdsfi uerw”. Kaiken huipuksi joka ainoa viesti on lähetetty eri IP-osoitteesta. Melkoinen saavutus. Eräillä lienee vapaa-ajan puutetta.

Koska terroristien kanssa on turha neuvotella, on feldon.netin kommentointi tauolla toistaiseksi. Käytännössä rekisteröityneet jäsenet voivat edelleen lähettää viestejä, mutta muut joutuvat tyytymään lueskeluun. Siispä isot pahoittelut kaikille kävijöille 🙁 Ja iso keskisormi häiriköille: jos saan teidät kiinni, putkitan polvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *