Categories
Henk.koht. Pelit

Ryhtiliike

Shinobido: Way of the Ninja

Eilen oli ryhdikäs olo, joten ryhdistyin. Tai ryhdistäydyin. Miten vaan. Tuloksena syntyi uusia juttuja, joista voi lukea muun muassa ensi kuun Pelaajasta. Osakkeeni ovat muutenkin nousussa, koskapa tein paluun myös nettipuolelle. Siitä lisää täällä ja tuolla.

Tänään olen lähinnä koittanut pysyä hereillä ja vaihtaa paidan aina kuivaan sitä mukaa kun hikoilen. Syypää on firman rikkinäinen termostaatti. Muoviset pöytätuulettimet eivät oikein aja samaa asiaa. Eikä muutenkaan jaksaisi olla töissä, kun ulkona on kaikkien aikojen kesä.

Onneksi pääsin iltapäivällä hypistelemään DS Liten ensimmäisiä euromalleja. Ja hyvältähän ne tuntuivat; Nintendo on korjannut kutakuinkin kaikki ensimmäistä deeässää riivanneet ongelmat. Pleikkarin ohella DS on tässä taloudessa kovimmassa käytössä, joten trendipäivitys on äärimmäisen tervetullut.

Illalla tuli vielä uuden Shinobin pressiversio. Kesä on teh best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *