Categories
Henk.koht.

Wikittelyä

Feldon Wikipediassa

Tuossa pitäessämme pitkästä aikaa iltairkkausta Oselottijengin kanssa tulin esittäneeksi kysymyksen feldon.netin kävijämääristä, joita ihmetellessään Deputy Feldon törmäsi mielenkiintoiseen yksityiskohtaan: Wikipediasta tulee huomattava määrä osumia tänne.

Vaikka nopea haku tuottikin ilmeisen tuloksen hakusanalle feldon, emme kyllä äkkiseltään keksineet mistä, miten ja miksi tämä blogi on Wiksun linksuissa. Sen takia ajattelimme (no, oikeastaan minä ajattelin ääneen ja feldon pakeni vastuuta jonkun silmälasipäisen tohtorittaren sänkyyn) blogahtaa aiheesta, että “mitä te täällä teette, wikipediasta tulleet?” Kertokaa meillekin niin ymmärrämme edes itseämme paremmin. Kiltti?

Näin viimeisen kappaleen asian ohimenevänä tekstinä voisin vaikka napista siitä, että Applella ei tiedetä verbiä “blogahtaa”, tähän blogiin todellakin kirjoittaa neljä eri henkilöä (vaikka GV ja minä olemmekin välillä hiljaa ja annamme viisaampien ja trendikkäämpien puhua) ja Pinkin Who knew on henkilökohtaisesti ajatellen kovin hyvällä ajoituksella ponnahtanut hitiksi.

English summary: If you ended up here by following a link on Wikipedia.org, please drop us a line at designed@feldon.net so we can hear where are we being linked from. Thanks! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *