Categories
Henk.koht.

Minä en ole Spock *

Mr. Spock dadailee

Minulla ei ole Applen tietokonetta. Designedillä on. Hän on yksi feldon.netin kirjoittajista. Yhteensä meitä on kolme: minä, designed ja olli. Joskus oli GV:kin, mutta armeijasta ei kuulemma ehdi blogata.

Kaikkia meitä kirjoittajia yhdistää peliharrastus. Minulle se on ammatti, muille enemmän tai vielä enemmän vakava harrastus. Olemme kuitenkin ihan oikeasti eri ihmisiä. Minä en siis esimerkiksi osaa vastata sähköposteihin, joissa kysellään jostain designedin tietokoneista tai Ollin psykoanalyyseistä. Aika ajoin sellaista postia kuitenkin tulee.

Olen päätellyt, että lukijoita hämää blogin nimi. Onhan kieltämättä vähän narsistista nimetä koko saitti oman nimimerkkinsä mukaan, mutta alun perin oli tarkoitus kirjoittaa tänne yksin. Nyt täällä on useampi kirjoittaja, joten pitäisi olla tarkkana. Eilenkin joku kysyi, miten pääsykokeisiin lukeminen edistyy. Dessuhan niihin pänttää – minä valmistuin jo toukokuussa!

Eli selvennetään nyt sen verran, että meitä on täällä monta. Kirjoittajan nimi näkyy tuossa yläpuolella. Sitä klikkaamalla saa näkyviin listan kaikista kyseisen henkilön laatimista artikkeleista. Kirjoittajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa nimimerkki (kissanhäntä) feldon.net.

Ei mulla muuta.

* Otsikko viittaa yhdysvaltalaisen Leonard Nimoyn omaelämäkerralliseen teokseen, nimeltään Minä en ole Spock. Nimoy oli saanut tarpeekseen siitä, että hänet yhdistettiin aina roolihahmoonsa, Star Trek –tieteissarjan Mr. Spockiin. Kirja sai myös jatko-osan: Minä olen Spock.

One reply on “Minä en ole Spock *”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *