Categories
Pelit

DualShockilla provotaan

Tyttö DualShock navassa

Che-miestenlehti lähestyy pelaajia ja pelaajia varsin… krhm… kiinnostavalla mainoksella. Kannattaa kiinnittää huomiota myös etualla olevaan ohjaimeen. Miksi on valittu juuri Pleikkarin ohjain? Onko siitä tullut jo symboli, jonka kaikki osaavat automaattisesti yhdistää pelaamiseen ja hauskanpitoon?

(klikkaa isommaksi)

6 replies on “DualShockilla provotaan”

Onhan tähän ajatukseen viitattu ennenkin mm. Men In Black 2ssa ja (Sonyn levy-yhtiön) Bomfunk MC’sin Freestyler-videossa. Taisi tuttu mutikka päätyä yhden sukupolven peliohjaimen universaaliksi symboliksi.

Niin ja ovathan koulutytöt Japanissa jo pitkään puhuneet seksistä pelaamisena, eli “kuka oli sun eka pelaajas?”. Tosin siitä tuon kuvan ideoineet ja toteuttaneet eivät välttämättä ole olleet tietoisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *