Categories
Pelit

Loco Rocona luokses pompin ain

Loco Roco

PSP:n toistaiseksi hauskin peli, LocoRoco, on saanut omat kotisivunsa. Sonyn viralliselta saitilta löytyy uutta materiaalia tulevasta pelistä tutuilla kotimaan kielillä. Samalla pääsee tutustumaan LocoRocon erikoiseen ohjaukseen. Kannattaa siis päivittää selaimen flash-ajurit ja suunnata osoitteeseen http://locoroco.com/.

Kauppoihin LocoRocon pitäisi saapua juhannuksen tietämillä. Yhden kentän mittaisen demon voi ladata pelin japanilaisilta kotisivuilta. Homma tapahtuu tallentamalla EBOOT.PBP -niminen tiedosto PSP:n muistikortille hakemistoon PSP\GAME\UCJS10041. Pelaaminen tapahtuu siis suoraan muistikortilta ja vaatii PSP:n Firmwaren päivittämistä uusimpaan versioon 2.70.

3 replies on “Loco Rocona luokses pompin ain”

Aivan ihuna demo!!! Peli on varmasti ihana!! En omista psp:tä, koska se on kallis ja niin on valitettavasti pelikin… Varaa vois olla, mutta en raaski… Pakko kai se kuitenkin on! AivanIHANIAotuksia noi Locorocot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *