Categories
Pelit

Pikkukakkoset

Nintendo DS Polar White

Vääntö DS:n ja PSP:n välillä on edelleen kovaa ja tasaväkistä. Nintendon DS-käsikonsoli hallitsee etenkin innovatiivisen kosketusnäyttönsä ja verrattaen edullisen hinnan turvin. PSP:llä on puolellaan hillittömän hieno muotoilu ja Sonyn kova brändi. Tähän asti on ollut vaikea veikata käsikonsolikisan voittajaa.

Tilanteeseen saattaa kuitenkin tulla muutos. Suomi saa kunnian olla ensimmäinen Euroopan valtio, jossa lanseerataan paranneltu versio DS-konsolista: Nintendo DS Lite. Kyseessä on trendimyllyn läpi vedetty DS, jonka muotoilu ja väritys on pöllitty suoraan alan kovimmilta tekijöiltä, kuten Applelta. Laite on yksinkertaisesti niin hieno ja edullinen, että Sony saa taipua todellisiin ihmetekoihin PSP:nsä kanssa. Pikkulinnut ovatkin jo visertäneet Sonyn suunnittelevan jatkajaa PSP:lle. Mallia, jossa on luovuttu virtasyöpöstä UMD-asemasta ja heitetty tilalle iso kovalevy videoita ja musiikkia varten. Pitkästä aikaa olen todella innoissani käsikonsoleista, etenkin noista kakkosversioista.

Nintendo DS Lite julkaistaan Suomessa 22. kesäkuuta. Aluksi myyntiin tulee musta ja valkoinen malli. Suositushinnan arvellaan asettuvan vajaaseen 160 euroon ja pelit kustantavat yhä 40 euron verran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *