Categories
Pelit

Xbox Cup huipentuu Kampissa

Viktor Rubilar at Kampintori, Helsinki

Vielä on muutama tunti aikaa kipittää Kampintorille tsekkaamaan Adidaksen, Electronic Artsin ja Microsoftin isoa jalkapallotapahtumaa. Tilaisuudessa potkitaan jalkapalloa livenä ja Xbox 360:n virtuaaliversiona. Yleisö pääsee kivasti osallistumaan kaikkiin aktiviteetteihin ja aurinkokin näyttää jo pilkahtelevan pilvien lomasta.

Käväisin päivällä tekemässä uutisjuttua tapahtumasta ja tunnelma oli hyvä. Tilaisuuteen oli palkattu paikallisia futistähtiä ja maailmanluokan esiintyjiä, kuten pallonpompottelun maailmanennätyksen haltija, Viktor Rubilar (kuvassa). Yleisö oli hyvin messissä, joskin katsojien joukkoon heitetyt ilmaiset futispallot saivat aikaan pientä nujakointia. Tapahtumalavan juontajalle sattui myös hauska lipsahdus, kun hän kuulutti ulkomaisia jalkapalloilijoita lavalle: “Yeaaah! Are you ready to kick some balls? …EIKU!”

Koosteen löydät tulevasta Pelaaja-lehdestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *