Categories
Pelit

Psychonauts ja muita toukokuun pelitarjouksia

Psychonauts

Koska kelit ovat ikävästi viilenneet, saadaan taas hyvä tekosyy ostaa uusia pelejä. Tarjouksia on onneksi mukavanlaisesti, joten pahaa lovea ei lompakkoon tule. Tässä muutama super-hyvä tärppi:

Guitar Hero ei liene kenellekään enää tuntematon. Peli sai kunnian olla ensimmäinen teos, jolle myönnettin täysi kymppi Pelaaja-lehden arvostelussa. Tahtoo sanoa sitä, että jokaisen itseään kunnioittavan pelaajan on päästävä ainakin kokeilemaan Guitar Heroa. Omistushaluisten kannattaa jälleen vilkuilla Play.comin suuntaan, josta koko komeuden muovikitaroineen-kaikkineen saa tilattua kotiovelle alle 60 eurolla. Noin vertailun vuoksi kyseistä pakettia on hankala löytää kotimaasta alle 90 euron.

Kannattaa muuten yhä muistaa, että puntahinnalla ostettaessa Play.comin hinnat ovat noin 10% edullisempia kuin jos valitsisi vaihtoehdoksi eurohinnan 😉

Myös pohjoismainen CDON.com kunnostautuu. Firman kevättarjouksiin kuuluu paljon hyviä pelejä siedettävään hintaan. Vajaalla parilla kympillä irtoaa mm. God of War, Tekken 5, Resident Evil 4 ja aika paljon muutakin hyvää. Kevät-aleen pääsee tästä.

Viimeisenä mainittakoon vielä yksittäinen tärppi GAME.NETissä: Psychonauts alle 13 punnan. Kyseessä on Grim Fandangon tekijän, Tim Schaefferin, uusin tekele, joka on saanut luvattoman vähän huomiota pelilehdissä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Eiköhän noilla taas pärjää viikonloppuun saakka. Sitten pitäisi säiden jo parantua. Kiitoksia vinkeistä mm. Xbugsille!

2 replies on “Psychonauts ja muita toukokuun pelitarjouksia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *