Categories
Pelit

KonsoliFIN loi nahkansa

KonsoliFIN

Kotimaan konsolipeliharrastajien mekka, KonsoliFIN, uudistui viime yönä. Ulkoasun lisäksi muutoksia tuli sisältöön ja rakenteeseen. Uutuuksia ovat muun muassa uutisiin ja julkaisulistoihin lisätty kommentointimahdollisuus, sekä pelilaitteiden jaottelu valmistajakohtaisiin kategorioihin: jatkossa PlayStationFIN kertoo siis PlayStation 2, -3, ja -Portable-malleista, siinä missä Nintendo-kategoriaan tippuvat DS, Cube ja myöhemmin myös Wii. Minäkin olin mukana ideoimassa nyt toteutettuja parannuksia, kunnes siirto KonsoliFINin arvostelutoimittajasta Pelaaja-lehteen pisti suunnitelmat uusiksi.

Siispä tsemppiä uudistuneelle KonsoliFINille: tänä vuonna tulee kuusi vuotta täyteen, joka on harrastelijavoimin pyöritettävälle sivustolle melkoinen ikä!

BTW. Tein samalla pieniä muutoksia feldon.nettin. Kirjoittajan nimeä klikkaamalla pääsee nyt suoraan lukemaan kaikki tietyn kirjoittajan artikkelit. Lisäksi oikeaan laitaan on ilmestynyt peliuutiset-linkki, jonka takaa löytyy listaus Pelaajalehti.comin tuoreimmista uutisista.

2 replies on “KonsoliFIN loi nahkansa”

Onnea vaan KFinin porukalle! En tosin tiedä vieläkään, kehtaanko laskea itseäni osaksi jengiä useampivuotisen gonzoiluloman jälkeen, mutta hienoa silti ettei alkuvuosina tehty raataminen mennyt hukkaan.

Tosin eipä tuo etusivu näyttäydy ainakaan Safarilla vieläkään ongelmavapaasti…

Ja tervetullut uudistus tuo kirjoittajahaku tännekin.

(Tosin eipä tännekään kommentointi enää onnistu Safarilla, joten se siitä sitten.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *