Categories
Henk.koht. Pelit

Ei savua ilman tulta

Pelaajalehti.com V3

Yhh.. kämppä on kuuma kuin pätsi, mutta ikkunoita ei voi avata. Tai voisi kyllä, jos kamala savunhaju ei haittaa. Makasiinien roihu on varmasti ollut melkoinen.

Pelimaailmassakin tapahtuu pienimuotoista liekehdintää: Pelaajalehti.com -verkkosaitti on päivittynyt uuteen versioon, jota beta-testataan jo villisti. Uutuutena on mm. Pelaajan kuvagalleria, täydellinen arvostelutietokanta ja paljon muuta yhteisöllisyyttä.

Uudistus ei ole mikään hetkellinen päähänpisto, vaan ideaa ja toteutusta ollaan hiottu H-Townilla melkoisen pitkään. Lopputulos toimii ja etenkin omien ideoiden näkeminen käytännössä tuntuu huikealta. Suurimmat propsit koko hommasta menevät tietysti Jirille ja Henrikille, jotka vastaavat koodista sunmuusta. Tackar!

Pelaajalehti.com v3 on tosiaan vielä testivaiheessa ja sisään pääsee ainoastaan erityisellä invitellä. Mikäli testailu kiinnostaa, otan mielelläni vastaan perusteltuja hakemuksia kommenttikenttään. Sovitaan takarajaksi vaikka E3-messujen loppu.

7 replies on “Ei savua ilman tulta”

Kyllähän se olisi hauskaa testata uutta sivua ekojen joukossa (sii aivan LOISTAVA perustelu…).
Kiitos.

Terveterve! Boardien ja feldon.netin aktiivikävijänä näen aiheelliseksi pyytää pääsyä uudistuneen pelaajalehti.comin betatestaukseen 😉

PS. Annoinhan idean väriteemoihin jokin aika sitten, tämä voisi olla vastapalvelus 8D

Erittäin asianmukaiset (tai sitten ei) “betatestikäyttäjän-valitsemis-päätäntäjäiset”. Feldonin kommentista päätellen enemmän kuin yksi tyyppi sai “kutsun” ja en ollut yksi niistä (tai sitten sähköposti kulkee todella lujaa, mutta jos sellaisen lähetit, pyydän suurimmat anteeksipyyntöni), joten päätelkäämme, että kaksi muuta sai sellaisen. Ja luultavasti hän päätti ne kommenttien perusteella, jotka eivät kenelläkään (varsinkaan minulla ja Oliverilla) olleet kovinkaan erikoiset. Se asia jota tällä pikkasen kiertotien kautta hain on, että Reilupeli-kerho kokoontuu… (Äläkä sitten säälistä taikka mistään muustakaan tunteesta johtuen enää minulle sitä “kutsua” lähetä)

Pistin kyllä kaikille kutsut, eli jos mitään ei kuulu, niin sitten on jossain jotain vikaa. Toistaiseksi kukaan kutsutuista ei ole rekisteröitynyt sisään betasivulle, joten pieni epäilyksenpoikanen tässä on.

Että sellainen reilukerho.

Ei ole viestiä tullut. “(tai sitten sähköposti kulkee todella lujaa, mutta jos sellaisen lähetit, pyydän suurimmat anteeksipyyntöni)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *