Categories
Henk.koht. Pelit

Liikaa Luminesta?

Lumines

Huh.. useamman tunnin Lumines-pelailun jälkeen alkaa tapahtua kummia. Kävin suihkussa ja aloin ihmetellä miksi seinäkaakelit eivät räjähdä, vaikka niitä on yli neljä samanväristä vierekkäin. Mieletöntä! Ja Lumineksen sentään pitäisi kehittää älykkyyttä.

5 replies on “Liikaa Luminesta?”

Ei tuo ole vaarallista. Minäkin ihmettelin tässä joku viikko sitten, miksei kukaan tee hand-gesturea, vaikka kaikilla oli Ocelottomainen baretti päässä.

Mä jouduin lopettamaan Luminesin pelaamisen kokonaan, koska huolestuin vastaavista oireista. En saanut palikoita mielestä oikein missään. Meinasin jo myydä pelin, mutta ajattelin, että jos vaikka yrittäisi vaan vähentää sen liikakäyttöä. Oireet ilmeni pahoina vasta kun innostuin pelaamaan sitä VS COMPUTER jutskaa..

Sama homma Meteoksen kanssa. Hullut japsit ja niiden hullut mind-control-laitteet! Tunnin Meteos-sessio ennen treffejä nukkumatin kanssa = erivärisiä, viliseviä palikoita näkyy takuuvarmasti läpi yön.

Ihan tuttua tavaraa. Kokeileppa pelata tanssipelejä koko päivä ja mene sen jälkeen nukkumaan: takaan, että nuoliarmada valtaa näkökentän välittömästi ja korvissa soi jokin muodoton eurobeatin pätkä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *