Categories
Musiikki Pelit

Guitar Hero tänään!

Guitar Hero -kitara

Guitar Heron virallinen julkaisupäivä on tänään, mutta aika harva kauppa on vielä saanut pelejä myyntiin. Suosittelen kuitenkin kyttäämään valppaana, sillä kyseessä on eittämättä paras musiikkipeli miesmuistiin.

Juttelin pelin lanseerausbileissä maahantuojan kanssa ja sain selville, ettei kitaroita tule kovin montaa Suomeen. Ensimmäinen erä pitää sisällään noin tuhat kappaletta pelejä ja harvinaisia kitaraohjaimia. Kesällä on odotettavissa vielä kaksi pienempää erää. Syynä pieneen painosmäärään piilee kitaravalmistajassa, joka ei yksinkertaisesti ehdi vastaamaan kovaan kysyntään.

Guitar Hero on ensimmäinen peli koko Pelaaja-lehden historiassa, joka on saanut täydet 10/10 pistettä. Arvostelu löytyy huhtikuun numerosta, jonka kannessa on Lara Croftin naama. Pelille on jo luvattu kehittää peräti kuusi jatko-osaa, joista ensimmäinen nähdään todennäköisesti vuodenvaihteessa.

BTW: Kuvia Jyväskylän Vapaa-aika -messuilta ja Guitar Heron julkaisukemuista löytyy valokuvaosiosta 😉

2 replies on “Guitar Hero tänään!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *