Categories
Pelit

Peliostoksilla

Super Marion vesiotus

Kun nyt on puhuttu kuluttaja-aktivismista ja ostosten tekemisestä noin yleensä, voisi olla ihan asiallista tarkastella asiaa myös pelaajan näkökulmasta. Omien kokemusten mukaan pelien hinnoissa on edelleen melkoisesti ilmaa, jonka lisäksi tarjolla on jos jonkinlaisia ostokelvottomia äpöstyksiä. Pitää tietää mitä ostaa ja ennen kaikkea mistä.

Ajattelinkin nyt jatkossa listata parhaita pelitärppejä feldon.nettiin, sikäli kun sellaisia tulee vastaan. Toivon että siitä on apua.

Aloitetaan vaikka monen tuntemalla Play.com –verkkokaupalla, joka on jo aloittanut pääsiäisalet. Capcom Classics, Far Cry Instincts, Brothers in Arms, Prince of Persia 3, Shin Megami Tensei, Mortal Kombat Shaolin Monks ja Gradius V irtoavat alle 15 eurolla. Muita mainitsemisen arvoisia ovat ainakin King Kong (22 EUR) ja Tekken 5 (20 EUR). Täydellinen lista pääsiäisalesta löytyy tästä.

HYVÄ TIETÄÄ:

Play.com toimittaa pelit postikuluitta Suomeen ja maksuvälineenä käy myös Visa Electron. Ostoksia tehdessä kannattaa valita rahayksiköksi punnat, sillä jostain syystä Playn eurohinnat on pyöristetty rankalla kädellä ylöspäin.

Aletärppejä saa heittää tännekin päin vaikka kommentteina, tai osoitteeseen “toimitus ät feldon piste net”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *