Categories
Pelit

Hullujen päivien pelitarjontaa

Hullut Päivät

Stockmannin hullut päivät tarjoavat jotain myös pelaajille.

Tänään keskiviikkona myyntiin tulee Metal Gear Solid 3 + peliohjain (19,90 EUR), PS2-konsoli + GranTurismo 4 (149 EUR), ja kaksi vapaavalintaista EA-peliä kuudella kympillä. Torstain tarjonta on pc-painotteisempaa: Black & White 2 (9,90), Rome – Total War (19,90), Civilization IV (39,90) ja Age of Empires 3 (39,90). Myös GRAWin PS2-versio näyttäisi irtoavan alle viidelläkympillä, mutta ei kannata mennä halpaan: XO-painoksen rinnalla se vaikuttaa huonolta vitsiltä.

Muitakin hyviä tarjouksia varmaan löytyy paikan päältä. Jos ryysis ei pelota, kannattaa käydä ihmettelemässä hyllyjä. Viime vuonna nappasin vastajulkaistun La Pucelle Tacticsin mukaani 19 eurolla, joten pieni penkominen ei ole pahitteeksi. Hullujen päivien tarjousten lisäksi kanta-asiakaskortin omistajille tarjotaan We Love Katamaria hintaan 39,90 EUR. Kannattaa harkita, sillä peli on todella hyvä.

2 replies on “Hullujen päivien pelitarjontaa”

Kävin tänään tuolla ja melkoisen mitäänsanomattomalta näytti pelipuolen tarjonta. No tulihan tuota rahaa taas poltettua vaateosastolla muutenkin ihan tarpeeksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *