Categories
Elokuvat ja tv

V niin kuin verikosto

V niin kuin verikosto

Suosittelen. Loistava elokuva. Loistavat musiikkivalinnat. Sitäpaitsi olen nyt vähän anarkistituulella, joten vallankumousleffa kolahti täysillä. Tuolta hienoja taustakuvia ja muuta: http://vforvendetta.warnerbros.com/

3 replies on “V niin kuin verikosto”

Varsin bueno setti, joskaan ei nyt ihan terävintä kärkeä omasta mielestäni, muutama nahkeus tarinankerronnassa latisti. Mutta isoveli valvoo -anarkismi on aina vedonnut minuun, kuten vaikkapa Velcran musiikki ja Balen tähdittämä Equilibrium/Cubic.

Sekä tietysti Applen 1984-mainos.

Onhan Verikosto elokuvanakin ihan kelpo, mutta jää selvästi huonommaksi kuin sarjakuva. Elokuvassahan tapahtuma-aika on tulevaisuus (kaiketi 2020). Sen sijaan sarjakuvassa tapahtuma-aika on 1990-luvun loppua. Myöskin sarjakuvan synkkä ja painostava tunnelma ei ole siirtynyt erityisen hyvin kankaalle. Lisäksi loppuratkaisu on huonompi kuin kirjassa. Mutta onhan V todella coolin näköinen.

Vendetta tuli takavasemmalta, ja iski kuin Muhamed Ali parhaina päivinään. Kertakaikkiaan loistava anarkia annos! Loistavaa tavaraa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *