Categories
Pelit

Guitar Heron julkkaribileet juhlittu

Tytöt tykkää rokkitähdistä

Guitar Heron julkaisubileitä juhlittiin toissapäivänä Club Oopperassa. Olin päätoimittajan ominaisuudessa paikalla rämpyttämässä muoviskittaa ja maistelemassa juhlapöydän herkkuja. Hauskaa oli, joskin osanottajamäärä oli aika pieni.

KE-Medialle kiitokset hienoista järjestelyistä! Rock-henki tavoitettiin ja puitteet olivat hienot. Vaivaa oli nähty monessa hauskassa pikkuasiassa ja sellainen piristää aina. Paikalla oli tanssityttöjä ja vieraat saivat käsiinsä muun muassa ehdat Guitar Hero -riderit.

Guitar Hero Rider 1Guitar Hero Rider 2Guitar Hero Keikkasopimus 1Guitar Hero Keikkasopimus 2

Lopullinen euroversio Guitar Herosta tulee kauppoihin 7. huhtikuuta. Tuskin maltatte odottaa.

One reply on “Guitar Heron julkkaribileet juhlittu”

[…] Juttelin pelin lanseerausbileissä maahantuojan kanssa ja sain selville, ettei kitaroita tule kovin montaa Suomeen. Ensimmäinen erä pitää sisällään noin tuhat kappaletta pelejä ja harvinaisia kitaraohjaimia. Kesällä on odotettavissa vielä kaksi pienempää erää. Syynä pieneen painosmäärään piilee kitaravalmistajassa, joka ei yksinkertaisesti ehdi vastaamaan kovaan kysyntään. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *