Categories
Pelit

Jyväskylä rokkasi Guitar Heron tahtiin

Digikuvaaminen on kivaa

Terveiset Jyväskylästä! Johan oli hirvittävä reissu. Kolme vuorokautta muutaman tunnin yöunilla kiristää pinnaa melkoisesti. Puhumattakaan siitä työmäärästä mikä messuständin pyörittämiseen on panostettava. Ei siis ihme että uni on maittanut koko alkuviikon.

Onneksi kaikki meni hienosti. Tekniikan kanssa sai taas tapella melkoisesti eikä pääorganisaattori saanut järjestettyä ihan kaikkea mitä halusin, mutta pääsääntöisesti suuremmilta ongelmilta vältyttiin. Toivottavasti ensi vuonna pelilavalle saadaan rappuset, niin ettei pelaajien tarvitse punnertaa itseään korokkeelle. Toinen näyttölaitekin olisi tarpeen, jotta pelaajat voisivat pelata lavalla kasvot yleisöön päin, kuten DigiExpossa.

Lavaohjelma meni nappiin. Pelautimme messulavalla moneen otteeseen Dead or Alivea, Gothamia, NHL 2k6:tta ja jakelimme muutaman laatikon verran palkintoja osallistujille. Yleisöä riitti ja etenkin Gibsonia muistuttavalla muovikitaralla vedetty Guitar Hero -musiikkipeli keräsi valtavasti huomiota. Valitettavasti mähläsimme miksauspöydän kanssa jossain välissä sen verran, että äänet lipsahtivat lähes täysille. Sen seurauksena korvissa soi vielä kolme päivää näyttelyn jälkeen. Sääli eturivissä istuneita.

Vaikka unenpuute oli melkoinen, ehdimme Svetan ja Marikan kanssa tsekata Jyväskylän yöelämääkin. Ainakin Kharma vaikutti hienolta paikalta ja tunnelma oli mahtava. Törmäsin myös Konsolifinin Leoon, terveiset sinne!

Kaikkiaan reissusta jäi ihan hyvä maku suuhun. Järjestämisessä oli kuitenkin sen verran vaivaa, että ensi vuonna harkitsen vähintään kolmesti ennen kuin suostun mukaan.

One reply on “Jyväskylä rokkasi Guitar Heron tahtiin”

Kyllä oli varsin jees messut. Kitarointi oli niin makeaa, että piti laittaa Guitar Hero Ennekkotilaukseen. Rock ON!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *