Categories
Pelit

Jyväskylässä nähdään

Vapaa-aika 2006

Kaikkien Jyväskylän tietämillä liikkuvien kannattaa suunnata viikonloppuna kohti Jyväskylä Paviljonkia ja Vapaa-aika 2006 -juhlanäyttelyä. Ihmeteltävää on paljon ja tuttuun tapaan myös peliviihdettä on tarjolla. Minäkin olen siellä. Esittelemme Thomaksen ja Lassin kanssa muun muassa kehutun Guitar Hero -musiikkipelin ensimmäistä kertaa Suomessa. Sitä ei todellakaan kannata missata!

Muutakin peliohjelmaa on luvassa. Otamme muun muassa digitaalisen revanssin kurjasta Suomi-Ruotsi -lätkämatsista ja vedämme toisiamme lättyyn Dead or Alive 4:ssa. Kaikille lavalle uskaltautuville työnnetään taskut täyteen palkintoja, meni syteen tai saveen. Parhaalle kitaristille annetaan sitten kokonainen Guitar Hero -setti, eli sen suhteen kannattaa skarpata!

Lopullinen ohjelma digipuolen meiningistä löytyy tästä. Minä olen se, joka seisoo lavalla ja huutaa.

“Mä luulin että vapaa-aika tarkoittaa lenkkeilyä tai jotain.”
-Ollin reaktio kun kerroin messuista.

5 replies on “Jyväskylässä nähdään”

Terve! Päätin pistää hieman kommenttia yleisesti feldon.netistä, eikä tämä liity nyt mitenkään Vapaa-aikamessuihin. Mistään en sherlokoimallakaan löytänyt yleispalauteosoitetta tai vastaavaa.

Pidän sivujen designistä paljon, mutta vaihtelevat värit olisivat jees. Siis vaikkapa vuodenajan välein sivun päävärit vaihtuisivat? En kyllä ole varma onko näin ennen tehty, ei muistaakseni ainakaan ennen tätä koko designin vaihtoa. Ennenhän feldon.net oli tummataustainen tjsp.? Viime vuoden puolella siis.

Koko sivusto on jees, vaikka päivitystahti voisi olla nopeampi (tiedetään, muun työn ohella tämä on toissijainen projekti etc.).

Olen itsekin ajatellut “jonain päivänä olen kuin feldon, tuo mahtava johtaja, joka lurkkaa internetin syövereissä”. =O Toisin sanoen olen itsekin alkanut kiinnostua bloggailusta (?), johon sisältyisi törkeästi sinulta kopioitu idea jonkinmoisesta uutisoinnista.
Vaikkakin aihe on muhinut pääkopassani kauan.

Tärkein moka feldon.netissä on se, että LINKKIEN PITÄISI AUETA UUSISSA IKKUNOISSA EIKÄ FELDON.NETIN IKKUNAAN! yarr! >_

Kiitos kehuista ja hyvistä ehdotuksista Ivanov!

Päivitystahtiin pitää ehdottomasti kiinnittää huomiota. Ongelmana on vaan se, että kevään mittaan on ollut jos jonkinlaista reissua. Viimeisimpänä nyt tuo Jyväskylän keikka, jonka aikana en tietokoneeseen koskenutkaan.

Palautesivun väsäämistä mietin joskus, mutta mielestäni kommentointi ajaa saman asian, joten päätin käyttää aikani paremmin. Linkkien aukominenkin on vähän makuasia. Henk. koht. en tykkää siitä kun ruutu on täynnä selainikkunoita. Mieluummin availen kiinnostavat linkit omiin välilehtiinsä tai käytän peruutuspainiketta. Mutta joo, pannaan nuo nyt kuitenkin harkintaan…

Vuodenaikateema on kyllä niin loistava keksintö, että se pitää ottaa käyttöön mahdollisimman pian 😀 Kiitos ideasta!

Itse käytän Operaa, jolloin eri sivut ovat automaattisesti omilla välilehdillään. Välilehtiä voi olla auki vaikka 30 ilman minkäänmoista hämminkiä. Siksi toivon aina uuteen ikkunaan/välilehteen avautuvaa sivua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *