Categories
Pelit

Kummisetä tuli taloon

Kummisetä

Omantunnontuskat kasvoivat niin valtaviksi, että piti nyt vielä yömyöhään tulla purkamaan sydäntä. Syynä on tuo Electronic Artsin kehittelemä Kummisetä-peli. Olen jo ensi hetkestä asti julistanut sen olevan täyttä ajanhukkaa, mutta nappasinpa silti – tai juuri siksi – arvostelukappaleen mukaani toimistolta.

Ja kuinkas sitten kävikään… Ilta pääsi venähtämään luvattoman pitkälle Luca Brasin ja kumppaneiden parissa. Vaikka kuinka yritin vihata peliä, imaisi se täysillä mukaansa. Etenkin Coppolan tunnelmointi on onnistuttu siirtämään valkokankaalta peliin esimerkillisen hienosti. Perun siis pahat puheeni: kyseessä on varsin pelattavan oloinen tekele!

Tietty muutama epäkohtakin nousi esiin. Kuten autolla ajaminen, joka on melkoisen tunnotonta posottelua. Ja se, että pelin perusteet on aika härskisti revitty Grand Theft Auto –sarjasta. Kummisetä-fanina olen kuitenkin valmis antamaan paljon anteeksi. Jopa sössöttävän Brando-imitaattorin. Lisenssipeliksi The Godfather on oikein laadukas ja yllättää positiivisesti myös peliteknisillä ominaisuuksillaan.

Siispä stetsoninnosto EA:lle: tällä kertaa kalliiden näyttelijöiden palkkaaminen ja julkaisuaikataulujen venyttely kannatti. Vielä kun markkinointi hoidetaan kunnolla, saattaa Kummisedästä tulla jopa pienimuotoinen hitti!

Ei mulla muuta. Nyt takaisin petiin.

2 replies on “Kummisetä tuli taloon”

Ei siinä Kummisetä pelissä ole mikään brando imitaattori vaan ihka oikea Marlon Brando. Jäi sen viimeiseksi rooliksi ennen kuolemaansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *