Categories
Henk.koht.

Asiallista asiakaspalvelua

Maaliskuun lehdet

Näytön puuttuminen haittasi työskentelyä sen verran, että päätin käydä narisemassa asiasta Verkkokaupassa. Olin jo varautunut pahimpaan, joten asiakaspalvelun reaktio yllätti: sain uuden näytön heti käteen. Tämä jos mikä on hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siis Verkkokaupan jannuille!

Ai niin, uudet lehdet ilmestyivät jo viime viikolla. Hakekaa ennen kuin loppuvat!

(kuva: Lassi)

4 replies on “Asiallista asiakaspalvelua”

Asiallista asiakaspalvelua tuntuu saavan tietyiltä taholta, esimerkiksi Applella ollaan oltu ihan loistavia. Harmi vain, että homma ei ole niin hyvin hanskassa sillä jälleenmyyjällä, jolta koneeni tilasin. Tosin Verkkokaupan maine asiakaspalvelijana ei ole ollut mitenkään hirveän erityinen suuntaan tai toiseen ainakaan minun korviini kantautuneiden juttujen puolesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *