Categories
Pelit

Latausaika suoraan Helvetistä

Joku aika sitten Pelaajalehti.comissa uutisoimani video PSP-käsikonsolille julkaistun painipelin latausajoista katosi salaperäisesti YouTube-verkkosivulta. Ettei vaan THQ olisi painostanut ylläpitäjiä..? Vaan eipä mennyt pitkään kun video oli taas näytillä. Korjasin nyt linkit, niin että mattimyöhäisetkin voivat katsoa mistä on kyse.

Melkoisen huonoa mainosta tuo on pelin tekijöille ja valitettavasti myös PSP:lle. Sinänsä ikävää, koska tapaamani THQ-tyypit ovat olleet tosi mukavia ja koska PSP on oikeasti tosi hieno laite. Toivoa sopii, että joku jossakin ottaa opiksi vahingostaan.

2 replies on “Latausaika suoraan Helvetistä”

Hah… jossain vaiheessa mietin olisiko tässä kelvolliseksi matkapeliksi, mutta onneksi jäi hankkimatta. Eihän tuota ehdi edes pelaamaan ennenkö on jo perillä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *