Categories
Henk.koht.

Erään uran syntysijoilla

PELIKIRJAT

Retki vanhempien luo voi olla antoisa. Sen lisäksi että saa istua valmiiseen ruokapöytään ja kuunnella mielenkiintoisia kommentteja oman elämänsä järjestämisestä, voi tehdä myös löytöretken lapsuuteen.

Sellainen retki alkaa voi saada alkunsa täysin yllättäen. Avaat vanhan lipaston etsiessäsi vaihtosukkia ja PAM!! – tajuatkin löytäneesi aikakoneen. Jotain sellaista, jonka avulla matkaat ajatuksissasi kauas niihin päiviin, jolloin olit vielä melko pieni ja ihan pihalla kaikesta.

Kai sille nyt joku selitys on oltava, että terveestä nuorukaisesta kasvaa pelitoimittaja.

3 replies on “Erään uran syntysijoilla”

I hear you brother. Vasten yleistä logiikkaa heitin vuosien 2000-2002 Pelit-lehdet kierrätykseen siivotessani vanhoja lehtiä pois ja olin suunnattoman riemastunut kun löysin vanhoja lempinumeroitani, kuten 1/92, jossa oli Civilization 1 arvostelussa. “Siitä se ajatus sitten lähti…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *