Categories
Henk.koht.

Thursday Night Fever

flunssavirus in action

Flunssapöpöjen tietotoimiston uutisia:

Joukkomme ovat edenneet tänään kaikilla rintamilla ja saavuttaneet merkittäviä voittoja vihollisen pääkaupungin liepeillä. Päivän kovimmat taistelut käytiin Nenä-Nielun -linjalla, jossa onnistuimme ottamaan haltuumme laajoja strategisesti tärkeitä solmukohtia. Rintamakirjeenvaihtajien mukaan alueen tämänhetkistä tilannetta voidaan luonnehtia tulehtuneeksi.

Vapautusjoukkojen eteneminen on sujunut odotettua nopeammin. Vastarinnan raportoidaan olevan ponnetonta, jonka osoituksena rintamalinjat murrettiin monin paikoin ilman miestappioita. Vangiksi saatujen vihollissotilaiden mukaan alituinen väsymys, stressi ja huonot talvivarusteet ovat lamauttaneet puolustuskoneiston moraalisen selkärangan kokonaan – jälleen yksi osoitus alueen päättävän elimen lyhytnäköisestä eduntavoittelusta ja piittaamattomuudesta!

Vihollisjoukkojen pääesikunnassa ei kuitenkaan tunnusteta tappioita. Valheellista tietoa levittävä propagandakoneisto väittää työkyvyn palaavan vielä ennen viikonloppua. Alueella riehuvan sietämättömän kuumuuden ja yleisen pahoinvoinnin uskotaan kuitenkin olevan merkki siitä, ettei vihollinen saa puolustusvoimiaan toimintakykyiseksi vielä moneen päivään.

*köh-köh*

Tämä perhanan flunssa saisi jo loppua!

One reply on “Thursday Night Fever”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *