Categories
Pelit

Harmittavia havaintoja

Ei-niin-hassuja havahtumisia

Vihje aloittelevalle peliarvostelijalle: Aina kun saat arvosteltavan pelin käsiisi, testaa että se toimii. Ei myöhemmin, eikä seuraavana päivänä, vaan välittömästi. On nimittäin kovin ikävää havahtua muutama päivä ennen deadlinea siihen, että paketin mukana onkin toimitettu kiinankielinen manuaali, tärkeän sarjanumeron tilalta löytyy viime lauantain lottorivi ja ettei pelikään lopulta ole sitä mitä piti. Tulee pirullinen kiire tilata uudet roippeet ulkomailta.

En tiedä mistä tuollainen nyt täysin yllättäen tuli mieleeni.

4 replies on “Harmittavia havaintoja”

ääh, toi kuva mitä käytit on kai pelistä ‘DIG’, jonka pelasin kerran onnistuneesti läpi ikä ja aika sitten. Harmikseni en voinut pelata toista kertaa tarkemmalla mielellä, kun peli jumitti aina uudella planeetalla johonkin ihan alkuvaiheeseen.
Se oli muistaakseni kiva peli.

Kiitos tästä nostalgiapätkästä. 😀

Vaikka kuva oiskin jostain muusta samantapaisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *