Categories
Pelit

Pleikkaria kritisoineelle potkut

You\'re FIRED!

Sonylla on vitsit vähissä. Yritys erotti palveluksessaan työskennelleen graafikon, joka kirjoitti hiljattain blogiinsa uskovansa enemmän Xbox 360 –konsoliin kuin PlayStation 3:een.

Sinänsä tapaus ei ole mitenkään erikoinen. Jenkeissähän lentoemäntiäkin potkitaan pihalle jos he erehtyvät kritisoimaan työnantajiaan. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, ettei Sony ole voinut vielä kumota omalla nimellään bloganneen Josh Robinsonin väitteitä.

Robinson suolaili uutta pleikkaria melko surutta. PlayStation 3:n devausversio löytyi kuulemma aina siitä huoneesta, jossa kiroiltiin kovimpaan ääneen. Lisäksi mies bloggasi kuulemistaan käytäväkeskusteluista. Niiden mukaan jopa Sonyn kehitystiimi keskustelee kahvihuoneessa avoimesti siitä, miten Xbox 360 tuntuu taipuvan paljon kovempiin suorituksiin kuin PlayStation 3.

Robinson itse on närkästynyt saamistaan fuduista. Eikä mikään ihme. Tapauksen tuoma julkisuus tuskin on kovin hyvää mainetta tulevaisuuden työnsaantia ajatellen.

Omasta puolestani kehotankin kaikkia bloggaajia lukaisemaan useit.comin loistoartikkelin nettijulkaisemisen perusteista. Toisin sanoen: jos on pakko avautua, kannattaa tehdä se anonyyminä. Netistä kun ei voi poistaa mitään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *