Categories
Pelit

Viides Heroes keskeneräisenä myyntiin?

heroes of might and magic v

Ikäviä uutisia kaikille Heroes of Might and Magicin ystäville. Ubisoft meinaa käyttää vanhaa ota-rahat-ja-juokse –tekniikkaa, eli julkaista pelin keskeneräisenä. Vastavetona fanit ovat perustaneet nettisivun, jolla voi allekirjoittaa vetoomuksen Vitos-Heroesin puolesta. Vetoomuksella yritetään saada vähintään kuukauden verran lisäaikaa pelin kehittämistyöhön.

Saitti löytyy osoitteesta www.saveheroes.org.

One reply on “Viides Heroes keskeneräisenä myyntiin?”

Ubisoft on kyllä yksi merkillisimmistä pelitaloista. Toki se työstää uusintapainoksia toisen perään monista sarjoistaan (Tom Clancy -sarjat, Prince of Persia), mutta toisaalta sarjat ovat pysyneet tasaisen laadukkaina ja välillä ilmestyy oikeita helmiä (King Kong, Beyond Good and Evil… ja kaipa Ubin julkaisemana myös Lumineksen voisi tähän laskea)…

…toisaalta välillä firma vetää oikein reilusti yli ja ohi. Omituista sinänsä, että sarja jota ei ole vielä lypsetty Ubin toimesta, eli HoMM, valitaan tälläisen ryöstökalastuksen välikappaleeksi. Luulisi, että esimerkiksi uusin Splinter Cell olisi ollut helpompi juostenkusta markkinoille ja menekki olisi ollut taattua. Viitososaan mennessä massat olisivat joka tapauksessa unohtaneet, että nelonen oli peliteknisesti vähän floppi. HoMM -sarjan fanit tuskin koskaan unohtavat, jos Ubi nyt todella vääntää pelin keskeneräisenä markkinoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *