Categories
Pelit

Pelaaja nro 41

Pelaajalehti nro. 41

Uusin Pelaaja tuli tänään painosta. Tämänkertainen numero pitää kivaa rapinaa ja sellofaanin alta löytyy jos jonkinlaista ylläriä. Kiinnostavin on tietty Blackin demo, jota taisin jossain välissä mainostaakin. Toinen kova juttu on Shadow of the Colossus -juliste, joka on tarkoitettu yksinomaan tilaajille.

Blackin demosta pitää valitettavasti narista sen verran, että hupi loppuu aivan liian nopeasti. Kaikkia betassa nähtyjä ominaisuuksia ei ole esillä lainkaan ja aseitakin on vain kolme. Onneksi se vähä mitä on näytillä on ihan laatukamaa.

Muista lehden artikkeleista haluan nostaa esille kattavan roolipelikatsauksen. Refleksiräiskinnän ohella raskaat rooliseikkailut ovat aina vedonneet, joten tulevista megajulkaisuista lukeminen sai sykkeen kohoamaan. Sykettä kohotti myös ilmoitus tulevan Dragon Guest VIII:n kestosta, joka on kuulemma yli 80 tuntia. Kenelläköhän on oikeasti niin paljon vapaa-aikaa yhden ja saman pelin pelaamiseen?

Kuvasta propsit Thomakselle.

One reply on “Pelaaja nro 41”

Mulla on! Mä en oikeastaan edes tykkää pelata pelejä joiden tiedän kestävän parhaimmillaankin alle nelkyt tuntia. Oikeastaan kyllä pelaan todella harvoin, mutta kun pelaan, keskityn siihen hommaan ihan täpönä.
Esimerkiksi final fantasyt ovat kaikki meneet reilusti yli sadan tunnin närpäämisiksi, kun on vaikka väkisin ja läpi harmaan kiven suorittaa kaikki side questit (ne tarkastan aina suoritettuani ne jotka tiedän ja tehtyäni kaiken minkä keksin netistä – jos lisää questeja on siellä vinkattu tarjollaoleviksi, teen nekin liikaa apuja katselematta ;).

Toisaalta, mulla ei sitten ole muita pelausvelvoitteita, kun keskityn aina vain yhteen peliin kerrallaan. 🙂 Odottelen innolla jo mainitsemaasi peliä, vaikka on vielä yksi rooliseikkailu kesken – vasta kolmessakymmenessä tunnissa! Kaksi viikkoa olen sitäkin palan sieltä, toisen täältä tahkonnut, kun ei aina jaksa ja ehdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *