Categories
Elokuvat ja tv

The Shield

The Shield

Olen jäänyt koukuun Shieldiin. Ei riitä että sarjaa tulee seurattua Neloselta, vaan piti vielä patistaa kaverit nauhoittamaan tulevia jaksoja eräältä elokuvakanavalta.

Sarja on hyvin kirjoitettu ja roolihahmot ovat loistavia. Parasta on kuitenkin selkeän hyvät vastaan pahat –asetelman puuttuminen, joka nostaa Shieldin selkeästi muiden poliisisarjojen yläpuolelle. Aiheensa puolesta sarja on melko rankka, mutta jostain syystä kaikenlainen fiktiivinen tylyttely on aina vedonnut meikäläiseen.

Mitäköhän muita hyviä sarjoja kannattaisi seurata? Vai pitäisikö mieluummin sosialisoitua tai lukea kirjoja?

BTW: Kiitokset Ristolle lauantain tupareista! Hauskaa riitti, vaikka porukka oli jokseenkin miesvoittoista 😛

2 replies on “The Shield”

Shieldistä ei ole kokemusta, mutta kuvauksen perusteella voisin suositella tutustumista Langalla -sarjaan (Wire). Hyvä/paha -asetelman osalta samantyylinen ja HBO:n tuottamana voi olla lähes varma laadusta. Langalla tulee subilta myöhään torstaisin. Samalla voin suositella muitakin HBO:n tuottamia sarjoja, kuten roisi lännensarja Deadwood, kahteen kauteen jäänyt Carnivale sekä mainio The Sopranos (viimeistä kautta odotellaan kovasti) ja tietysti jo loppunut OZ.

Noista ainakin Deadwoodia on katsottu. Samoin Carnivalea, josta tuijottelin kaikki jaksot alkuvuodesta. Kerrassaan huikea sarja, joka tosiaan loppui harmillisesti kesken! Sopranos ja Oz ovat hypestään huolimatta ihan tuntemattomia ja sama homma Langalla-sarjan kanssa.

Kiitos siis vihjeistä! Pistetään korvan taakse 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *