Categories
Henk.koht.

Viisi omituista tapaani

Solid Snake huuli pyöreenä

Voi Oopa minkä teit. Olen toistaiseksi onnistunut välttelemään meemejä, eli niitä hassuja kysymyssarjoja, joissa bloggaaja paljastaa itsestään ihan liikaa yksityiskohtia. Mutta kun haaste tulee, niin siihen tartutaan.

Tästä se lähtee:

“Homman nimi on siis se, että paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä”.

1. Talvikävely

Jokainen tuntemani ihminen tietää ainakin yhden inhottavan äänen, joka nostaa niskakarvat pystyyn. Eräitä inhottaa suuresti lautasen raaputtaminen haarukalla ja jotkut eivät voi kestää liitutaulun pyyhkimistä kuivalla taulusienellä. Minun ihoni menee kanalihalle kun lumi narskuu kenkien alla. Siksi koitan talvella kävellä mieluiten paljaalla asfaltilla kuin vastasataneella lumella. Aleksanterinkadun lämpöputket ovat paras pakotie talviteitä vastaan.

2. Ideapankki

Opettelin erään kirjan luettuani kantamaan mukanani aina muistiinpanovälineitä. Nykyään kirjoitan kaikki ideani ylös pieneen vihkoon, olivat ne sitten työasioita, juttuideoita tai vaikka lomasuunnitelmia. Viivaan yli hommia sitä mukaa kun saan niitä tehdyksi.

3. Valvominen

Valvominen on mahtavaa. Aina kun vaan mahdollista, lueskelen, juttelen kavereille tai vaikka vaan pelaan aamuun asti. Tapa tarttui entiseltä tyttöystävältäni, jonka kanssa juttelin vielä eropäivänäkin aamunkoittoon saakka, kunnes sovittiin, ettei enää nähdä. Tätä juttuakin kirjoitan nyt klo kolmen aikaan yöllä.

4. Kihvelit

Ruokaloissa joissa valitaan itse ruokailuvälineet, yritän aina ottaa samaa paria olevan haarukan ja veitsen. En tosin ärsyynny jos joudun syömään pienellä haarukalla ja kertakäyttöveitsellä, mutta se ei ole yhtä mukavaa kuin samaa sarjaa olevien välineiden käyttö.

5. Mielikuvituksellinen Personal Trainer

Salilla treenatessani kuvittelen itseni aina omituisiin tilanteisiin, jossa maailman kohtalo riippuu ponnisteluistani. Esimerkiksi penkkipunnerruksessa kuvittelen siirtäväni valtavaa pommia varovasti pois ihmisten ilmoilta. Yhden käden kulmasoudussa kuvittelen että polveni alla oleva penkki on pelastusvene, ja käsipainot ovat hukkuvia ihmisiä, jotka koitan onkia kyytiin.

Tämä meemi on käsitelty jo melkein kaikissa seuraamissani blogeissa, paitsi Nviperossa. Pallo siirtyy siis Nikolle. Tietysti myös kanssabloggaajani designed, GV ja Olli saavat vastata, jos siltä tuntuu.

2 replies on “Viisi omituista tapaani”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *