Categories
Musiikki

Viikonlopun viihdevinkit

Utada Hikaru

Itselläni on tapana kuunnella musiikkia kausittain ja nyt on taas jostain syystä se aika, kun tuuletetaan soittolistoja ja etsitään uusia tuttuja sekä kaivellaan vanhoja helmiä. Vanhoista helmistä tuli mieleen viikolla sipulikeittoa syödessä 22-pistepirkon Onion Soup, joka pitikin kaivella esiin ja fiilistellä, että minkälaisesta biisistä oli kyse. Kolahti paljon kovempaa kuin silloin, kun kyseinen biisi oli soittolistoilla julkisessa mediassa. Uudempaa kotimaista linjaa edustaa ensimmäisen levynsä julkaisuun valmistautuva Tuvalu, jonka kotisivuilta saa ilmaisen maistiaisbiisin. Luonnehdinnaksi sanoisin, että “zencafeehtavaa mutta naisvetoista, hevimpää ja mystisempää”.

Katsoin viikolla myös Prozac Nationin uusiksi ja sen lisäksi, että Christina Ricci on ihana (ja rikki) ja elokuva on loistava, muistin myös miten hyvä soundtrack elokuvaan on askarreltu. Pienen googlailun (josta feldon.net on kuuluisa) jälkeen syylliseksi paljastui Nathan Larson, jonka kotisivuilta saa pienellä kaivamisella niin ikään maistiaisia heebon tuotannosta. Studioraati suosittelee Prozac Nationin soundtrackilta näytettä numero #2, Something like love. Olen edelleen suuressa vaarassa joutua tilaamaan miehen Filmmusik-albumi jostain ryöstökapitalistisesta nettikaupasta. Vinkkejä otetaan vastaan.

Blogin luonteeseen ovat aina kuuluuneet Japani ja pelaaminen, joten lopetetaan viikonlopun antimenovinkit syöttikuvanakin koreilevan Utada Hikarun biisillä Passion, joka on myös Kingdom Hearts II:n tunnubiisi. Kannattaa kokeilla, jos tykkää Utada Hikarusta (vaikkei ihan perinteistä neidin materiaalia olekaan) eikä japani häiritse kuuntelunautintoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *