Categories
Henk.koht.

Projektit kuosiin

Salaisuuksia, salaisuuksia...

Tuli pidettyä välipäivä blogin päivittämisessä. Tämä siksi, että viimeistelin Ollin kanssa erästä uutta projektia feldon.nettiä varten. Toivon mukaan kuulette siitä jo viikonloppuna lisää… 😉

Toinen vapaa-aikaa haukannut homma oli tekemämme uudistus Pelaajalehti.comiin. Valvoin eilen melko myöhään koodarina touhuavan Jirin kanssa ja päivitimme saitin graafista ilmettä. Lopputuloksena saimme yhdistettyä PCpelaaja.fi:n Pelaajalehti.comiin. Jatkossa siis sekä pc- että konsolijutut löytyvät näppärästi saman domainin alta.

Toissapäivänä Play.comista saapunut Time Splitters: Future Perfect lojuu edelleen koskemattomana olohuoneen pöydällä. Tulikohan taas huijattua itseään sillä, että joskus olisi aikaa pelata muutenkin kuin työn merkeissä? Oh well, onneksi pelille tuli hintaa vajaat viisi puntaa, joka ei sinänsä ole paha summa käyttämättömästä tavarasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *