Categories
Henk.koht.

Marren kekkerit

Markus järjesti pienimuotoiset synttärikemut eilen. Meininki oli hyvä, kunnes jatkopaikkaan ilmestyi erään suomalaisen nuorisosarjan näyttelijöitä riehumaan. Etenkin eräs mullettisankari osoitti tasonsa huutelemalla, tyrkkimällä ja lyömällä satunnaisia yökerhon asiakkaita. Ja hetkeä myöhemmin neniinsä ottaneen tv-kasvon suusta kuultiin aina yhtä ihanan yllättynyt huudahdus: ”ettekste tiedä kuka mä oon?!” Kamerakännyköiden räpsähtely oli huumaavaa.

Pelimaailma ei muuten edelleenkään tunnu heräävän talvihorroksesta. Kuluvan viikonlopun CES-messuilta ei ole kantautunut yhtäkään kiinnostavaa uutista. Kaikkein vähiten PlayStation 3:sta, joka on Nintendo Revolutionin ohella se tämän hetken hypetetyin juttu. En yhtään ihmettelisi, vaikka radiohiljaisuus kestäisi toukokuun E3-messuille saakka. Penseää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *