Categories
Elokuvat ja tv

Kongiko Kingi?

King Kong

King Kong –elokuvaa on hehkutettu kovasti. Ajattelin käydä katsomassa sen valkokankaalta, kunnes huomasin kestoajan: yli kolme tuntia! En minä jaksa tuijottaa niin pitkään. Pari tuntia on ihan riittävä aika. Jos siitä menee yli, pitää aiheen olla tosi kiinnostava.

Peter Jackson –version sijaan katsoin neloselta vuonna 1976 valmistuneen uudelleenfilmatisoinnin aiheesta. Juonesta tai tehosteista en halua sanoa mitään, mutta nuori Jessica Lange oli uskomattoman suloinen ilmestys.

Jessica Lange veti sydämen sykkyrälle

Ai juu, ja hyvää uutta vuotta 🙂

2 replies on “Kongiko Kingi?”

Ehkä Jacksonille jäi mammuttileffavaihde päälle Sormusten herroista? Itsekin harkitsin King Kongia, mutta 10e ja 3,5h on liikaa siitä, että jättiläisapina riehuu ruudulla. Hirviö- ja myrskyelokuvat ovat kuolettavan tylsiä loppuviimeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *