Categories
Pelit

Ei enää mukamäkkejä

Ilvekset kuin veljekset

Olenko ainoa joka on jo saanut tarpeekseen Apple-imitoinnista? Siis siitä, että tehdään kaikista trendivehkeistä valkoisia iPodeja.

TV-liikkeen mainoskatalogia selaillessa kävi ilmi, että nyt on alettu tehdä kopioistakin kopioita. Yläpuolella näkyvät vekottimet ovat siitä hyvä esimerkki. Toinen on Microsoftin Xbox 360 –pelikonsoli, toinen puolestaan Grand Video TV-laite. Voisivat olla vaikka veljeksiä.

Tietty hyviä ideoita kannattaa aina hyödyntää, mutta olisi joskus kiva nähdä innovatiivista teknologia-disainia muiltakin kuin Applelta ja kumppaneilta. Milloin vaikkapa Sony on esitellyt aidosti erilaisen television? Tai onko kukaan koskaan tehnyt sellaista tulostinta, jota ei tarvitse piilottaa kun vieraita tulee kylään?

Mitäpä jos vaihteeksi alettaisiin taas innovoida sen ainaisen imitoinnin sijaan.

4 replies on “Ei enää mukamäkkejä”

iPod on nätti, mutta mieluiten pidän omaani mustaan nahkaiseen suojakoteloon kätkettynä. Haluaisinkin nähdä myös muille laitteille tarkoitettuja nahkasomisteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *