Categories
Henk.koht.

Sosiaalista epäsosiaalisuutta

WoW 42

Menin sitten käväisemään paikallisessa noin sadan hengen lan-tapahtumassa morjenstamassa pääasiassa järkkäripuolella olevia kavereita ja aiheuttamaan yleistä kaaosta. Suurimmalla osalla näytöistä viuhui joko jotain, mistä neiti Karpela ei olisi tyytyväinen, tai sitten CounterStrike, mutta suurinta kummastusta minulle aiheutti se, miten moni pelasi World of Warcraftia kyseisessä tapahtumassa.

Eivätkä kyseiset pelaajat edes pelanneet kimpassa, vaan kukin sooloili itsekseen eri puolilla maailmaa. Realmijärjestelyjen takia se ei tietysti ole aina mahdollistakaan mutta silti, mikä idea on pakata kone ja tulla kotoa olemasta nettisosiaalinen lan-partyille olemaan nettisosiaalinen? Ehkä jos heillä ei olisi kunnon nettiyhteyttä kotona, mutta tuskin kukaan silloin edes wowittaisi kotonaan.

Uskomaton hyppyrotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *