Categories
Pelit

DigiExpo 2005

Rohmukamat

Vietin perjantai-iltapäivän elektronisen viihteen suurmessuilla. DigiExpo 2005 niputti periaatteessa kaiken sen, johon kaltaiseni terve nuori mies kokee tarvetta investoida. Tai noh, melkein kaiken.

Pelaajalehti.comin päätoimittajan ominaisuudessa pääsin sisään ilmaiseksi. Nähtävää oli paljon. Pelipuolella oli kaikenkarvaista demopömpeliä ja laitteissa löytyi jos jonkinlaista rahasyöttiä aina iPodista prototyyppiluureihin. Olisin voinut kierrellä pidempäänkin, ellei olisi väsyttänyt niin saaperisti. Univelkaa on aina näin perjantaisin kasaantunut vähän liikaa.

Mitään maailmanluokan ensiesittelyitä ei messuilla nähty, ellei oteta huomioon Xbox 360 -demoständejä, jotka olivat ihan uusi juttu taviksille. Ja taviksiahan riitti. Joka osastolla oli munanmittaisia pipopäitä vinkumassa ilmaista tavaraa. Ja jos ei annettu hyvällä, niin sitten otettiin pahalla. Näin eräänkin nassikan tunkevan hupparinsa alle puhallettavaa tuolia. Epätoivoista. Messuilla pitäisi olla ikäraja.

Kerjäläispennut ottivat päähän sen verran, että kavereiden kanssa hengailusta tuli tilaisuuden kivoin juttu. Messuilla olikin paljon tuttuja: periaatteessa koko Pelaajan posse, muutama Konsolifinin jamppa ja LiveGamersin vakionaamat. Läppää tuli heitettyä niin, että mahaan koskee vieläkin.

Promokamaa tarttui minunkin mukaani, vaikken Warriorsia lukuunottamatta pyytänyt mitään erityistä. Yllä Kotaku-henkinen otos laukun sisällöstä välittömästi messujen jälkeen. Hienoin oli tuo valkoinen Pelaaja-paita ja valokuva minusta seksikkään naispoliisin kanssa.

Otin myös helvetisti kuvia, joista muutama on jopa julkaisukelpoinen. Tsekkaa ohesta!
[DigiExpo -messut 2005]

5 replies on “DigiExpo 2005”

Komeita kuvia, mutta missä olivat kaikki muut kuin peliaiheiset kuvat? …Pitihän siellä messuilla olla paljon muutakin. Vai? 😀

[…] Onneksi kaikki meni hienosti. Tekniikan kanssa sai taas tapella melkoisesti eikä pääorganisaattori saanut järjestettyä ihan kaikkea mitä halusin, mutta pääsääntöisesti suuremmilta ongelmilta vältyttiin. Toivottavasti ensi vuonna pelilavalle saadaan rappuset, niin ettei pelaajien tarvitse punnertaa itseään korokkeelle. Toinen näyttölaitekin olisi tarpeen, jotta pelaajat voisivat pelata lavalla kasvot yleisöön päin, kuten DigiExpossa. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *