Categories
Henk.koht.

Pelaaja kolme vuotta

Kopla koossa

Pelaaja-lehti täytti kolme vuotta ja tapausta juhlittiin riehakkaasti Töölön Korjaamolla. Tosin Korjaamo muuttui hajoittamoksi, kun Electronic Arts palkitsi toimituksemme ihka omalla Burnout-autolla.

Koska kukaan ei ollut ajokunnossa, annettiin lahjakaaralle Burnout-teemaan sopiva käsittely. Thomas löi pesismailalla ikkunaruudun sisään, Lasse monotti peltiä ruttuun ja Harro tempaisi oven saranoiltaan. Lassi taasen posautti tuulilasiin sellaisen pommin, että sirpaleet lentelivät yleisön päälle. Minäkin sain sen verran lasia käsille, että sormeen tuli kiva ventti. Mutta kuten Olli sanoo: ”bileet eivät ole täydelliset, ellei tule verta.” Noh, verta tuli ja kävinpä sitten minäkin kenkimässä takavalot rikki. Kostoksi.

Auto saa kyytiä

Ohikulkijoilla oli takuulla ihmettelemistä. Etenkin kun rusinaksi muuttunut kulkupeli kellautettiin lopuksi kyljelleen. Tiettävästi poliisit eivät käyneet paikalla. Tai who knows, minä olin loppuillan baarissa.

Baarin puolella oli runsaasti tuttuja. Konsolifin-possesta paikalla olivat Oliver, NviperO, Kanis ja idaho. Mintun lisäksi näin ainakin kolme muuta lukiokaveria ja törmäsinpä vielä schizo-Janneen, joka malttoi tällä kertaa pitää housut jalassa. Pienet on piirit. Vanhan liiton miehistä mainittakoon Roy ja Olli, jotka tulivat paikalle lähinnä illan artistin takia. Ei huono veto, sillä Uusi Fantasia soitti paljon hyvää musiikkia kunnon asenteella.

Uusi Fantasia

Kemujen viralliset jatkot olivat Helsinki Clubilla, jonne posoteltiin H-Townin piikkiin taksilla. Tarjoilu tuntui pelaavan hyvin ja pohjat kolisivat kivasti. Ainakin Atarin ja Ubisoftin kavereilla oli hauskaa – samoin Toptronicsin uusi sälli pani menemään ihan täysillä. Hauska ilta, ei voi muuta sanoa. Hyvä me!

Sensuroidut kuvat illan tapahtumista löytyvät feldon.netin inside-osiosta. Sisään pääsee salasanalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *