Categories
Henk.koht.

Mihin hävisi Pepsi Twist?

Pepsi + Lemon = Twist

Enää ei kaupoista löydy Pepsi Twistin sokeroitua versiota. Mikä siinä on, kun kaiken pitää nykyään olla sokeritonta ja vähärasvaista?

Olen jo pidempään ihmetellyt Pepsi Twistin häviämistä kaupoista. Enää ei ole tarjolla kuin kevyt-versiota samasta juomasta. Se ei kyllä ole yhtä hyvää, jos minulta kysytään. Ja minultahan kysytään.

Toinen ihmetystä aiheuttava juttu limujen suhteen on se, ettei Suomesta vieläkään saa esim. kirsikan tai vaniljan makuista kolaa. Sama vika Dr. Pepperin kanssa. Jopa legendaarisen Pommacin sokeroitu versio alkaa kadota kauppojen hyllyiltä. Tarjolla on pelkkää light-versiota. Missä lienee vika? Onko Suomesta tulossa täysin sokeriton, rasvaton ja mauton yhteiskunta?

3 replies on “Mihin hävisi Pepsi Twist?”

Siihenhän maailma on menossa. Hajuton, mauton, tunnoton, rasvaton ja sokeriton. Ton. Yksittäispakattuja asioita Fight Clubin hengessä. Tuntuu, että dna:n “Elämä on” -slogania voisi tarjota tahoille, joiden mielestä maailman pitää olla harmaa, turvallinen ja tasa-arvoinen.

Sama meininki näkyy mielestäni liikenneturvallisuuden puolella, joka on otettu silmätikuksi. Nolla kolaria vuodessa? Kaunis mutta epärealistinen ajatus, johon pyritään tekemään kaikkien elämästä tien päällä kurjaa.

Elämä tapahtuu ja täydellisessä turvassa elettäessä se kyllä jää välistä.

No hii, minusta kyllä sokeri ja rasva ovat elämän suola… no, kuitenkin. Pepsi Twistiäkin tuli silloin tällöin maisteltua, vaikkakin sairaana ilman makuaistiä sitä lirpinkin eniten. Sitten kun Pepsiä ja Colaa ei saa kuin lightina niin minä alan juoda kahvia.

Eivät ole “tavalliset” juomat ainakaan vielä kadonneet tästä maasta. Pepsi Twist saattoi olla vain väliaikainen tuotelanseeraus, jonka oli tarkoitus lopettaa jossakin vaiheessa. Ja varmaan tavallista Pommaciakin vielä saa (se on niin merkittävä tuote). Niitä sinä, Feldon, olet käynyt katsomassa varmaan lähikaupassa. Aina kun joku tuote katoaa, joku jää kaipaamaan sitä. Ja Karhulogian maisteri kuvittelee jotakin ihan höpöhöpöä. Coca-Cola ja Pepsi kuuluvat maailman arvokkaimpien brändien sarjaan, ja niitä ei vedetä eläkkeelle Suomesta koskaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *