Categories
Henk.koht.

Danatel pahoittelee pätkiviä yhteyksiä

Danatel

Tanskalaisen ISP:ni, eli internet-palveluntarjoajani Danatelin palvelut ovat toistaiseksi olleet todella ala-arvoisia. Verkko on nurin harva se päivä eikä nettisivujen päivitys onnistu. Äskettäin sain kuitenkin Danatelilta virallisen pahoittelukirjeen, jossa yritys selitteli tekemisiään.

Hyvä Herra feldon,

Olemme saaneet selville, että tarjoamassamme internet-palvelussa on ollut häiriöitä. Olemme paikallistaneet vian, syy on tanskalaisessa vesijohtovedessä. Olemme konsultoineet taloyhtiönne talonmiestä, ja hänen mukaansa internet-yhteytenne ei toimi toivomallanne tavalla. Hän epäili myös, että jonkun pitäisi tehdä jotain. Ainakin vissiin. Olemme sunnitelleet ryhtyvämme yrittämään ongelman korjaamisen aloittamiseen rupeamista ensi tilassa, mahdollisesti internet-liittymänne saadaan kuntoon jo 2005. Tässä vaiheesa emme kuitenkaan voi luvata mitään varmasti.

Danatel on syvästi pahoillaan tapahtuneesta ja kompensaationa kutsumme Teidät perjantaina 6.12. Amalienborgiin viettämään maamme vuosittaista II maailmansodan voittoisien taisteluidemme juhlaa.

OHJELMA:

18:00 Tervetuliaismaljat

18:15 Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Prinssi Joakim jodlaa;
Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Kruununprinssi Frederik; Ruskean housun -ritarikunnan suur-nepce, säestää.

19:00 Ulkoministeri Møller kertoo, mitä etua Tanskalle on NATO:n kanssa samaa mieltä olemisesta: Oma tahto hyvien suurvaltasuhteiden esteenä.

20:00 Tanskaan 9.4.1940 hyökänneitä natseja Englantiin pakoon ehtineiden paraati, paikalla antautumisen veteraaneja.

21:00 Professori Fritidjofsson esitelmöi Tanskan armeijan toiminnasta II maailmansodassa.

21:01 Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Kuningatar Margareta tapaa kansalaisia: Christianian hipit kertovat, että Tanska on monien muiden alojen ohella myös tietotekniikassa 30 vuotta kristillisten maiden kehitystä jäljessä. Maistiaistötsyt.

22:00 Teollisuus esittäytyy. Carlsbergin toimitusjohtaja Flemming Lindeløv esittelee uusimpia oluenlaimennusmenetelmiä.

Mikäli Teillä on jotain kysyttävää internet-liittymästänne, tai juhlallisuuksista, asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään numerossa 1816 2111 / Ruotsin kuningas

Teidän,

Ornulf Bevidsløs
Danatelin PR-piiripäällikkö

Pitäisiköhän soittaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *