Ammattitaito koetuksella

PSP enkat

Näin käy kun antaa PSP:n lainaksi tytölle. Ei löydy enää ainuttakaan omaa ennätystä Luminesin Challenge Mode -listalta. Onhan tuossakin vielä matkaa lopulliseen 999 999 pistemäärään, mutta mulle nuo ovat ihan liikaa.

PS. tämä blogahdus olkoon merkkinä siitä, että DNS propagointi meni läpi ja saitti on siirtynyt uudelle palvelimelle kivuttomasti. Kiitokset edelliselle hostaajalle, Int2000:lle, jonka huomassa feldon.net viihtyi liki puoli vuosikymmentä. Voin lämpimästi suositelle kyseistä lafkaa pienempien sivujen pyörittäjille. Asiakaspalvelu toimii ja hinnat ovat kohdallaan.

2 thoughts on “Ammattitaito koetuksella”

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *